
 
 
 
 
 

McPherson's Limited 
ACN 004 068 419 
 
  Telephone:  +61 3 9566 3300 

Facsimile:  +61 3 9574 9075 

5 Dunlop Road 
PO Box 4490 

Mulgrave  VIC  3170 
Australia 

29 July 2009 
 
 
Mr. James Gerraty 
Manager, Issuers Melbourne 
ASX Markets Supervision Pty Ltd 
Level 45, South Tower 
525 Collins Street 
MELBOURNE.   VIC.   3000. 
 
 
Dear James, 
 
RE:  PRICE QUERY 
 
We are writing in response to your letter dated 29 July 2009 regarding the above. 
 
With regard to the questions asked, we respond as follows: 
 
1. The Company is not aware of any information concerning it that has not been 

announced which, if known, could be an explanation for recent trading in the 
securities of the Company. 

 
2. Not applicable.  
 
3. On 6 July 2009 the Company provided earnings guidance for the year ended     

30 June 2009, confirming that earnings per share are expected to be 
approximately 30 cents after expensing non-recurring costs totalling $2.5 million 
(pre-tax) associated with merging the consumer products businesses and 
management changes. 

 
4. Apart from the non-recurring costs referred to in 3 above there is no reason to 

believe that the Company will record any other material non-recurring, abnormal 
or extraordinary items for the year ended 30 June 2009. 

 
5. The Company has no other explanation for the price change or increase in 

volume in the securities of the Company. 
 
6. The Company confirms it is in compliance with the Listing Rules and, in particular, 

Listing Rule 3.1.  
 
Yours sincerely, 

 
 
P.R. BENNETT 
Company Secretary. 
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29 July 2009 
 
 
Mr Phil Bennett 
McPherson’s Limited 
5 Dunlop Road 
Mulgrave VIC 3170 
 
By email only 
 
Dear Phil 
 
McPherson’s Limited (the “Company”) 
 
RE:  PRICE QUERY 
 
We have noted a change in the price of the Company’s securities from $1.75 at the close of trading yesterday 
to $2.05 at the time of writing.   
 
In light of the price change, please respond to each of the following questions. 
 
1. Is the Company aware of any information concerning it that has not been announced which, if known, 

could be an explanation for recent trading in the securities of the Company? 
 

Please note that as recent trading in the Company’s securities could indicate that information has 
ceased to be confidential, the Company is unable to rely on the exceptions to listing rule 3.1 contained 
in listing rule 3.1A when answering this question.   

 
2. If the answer to question 1 is yes, can an announcement be made immediately?  If not, why not and 

when is it expected that an announcement will be made?   
 

Please note, if the answer to question 1 is yes and an announcement cannot be made immediately, 
you need to contact us to discuss this and you need to consider a trading halt (see below). 
 

3. Is there any reason to think that there may be a change in the Company’s operating profit before 
abnormal items and income tax so that the figure for the year ended 30 June 2009 would vary from 
the previous corresponding period by more than 15%?  If so, please provide details as to the extent of 
the likely variation. 

 
4. Is there any reason to think that the Company may record any material abnormal or extraordinary 

items for the year ended 30 June 2009?  If so, please provide details. 
 
5. Is there any other explanation that the Company may have for the price change and increase in 

volume in the securities of the Company? 
 
6. Please confirm that the Company is in compliance with the listing rules and, in particular, listing rule 

3.1. 
 
Your response should be sent to me by return e-mail or by facsimile on facsimile number 03 9614 0303.  It 
should not be sent to the Company Announcements Office. 
 

ASX Markets Supervision Pty Ltd 
ABN 26 087 780 489 
Level 45 
South Tower 
525 Collins Street 
Melbourne VIC 3000 
 
GPO Box 1784 
Melbourne VIC 3001 
 
Telephone 61 3 9617 8656 
Facsimile  61 3 9614 0303 
www.asx.com.au 
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Unless the information is required immediately under listing rule 3.1, a response is requested as soon as 
possible and, in any event, not later than half an hour before the start of trading (ie before 9.30 a.m. EST) on 
Thursday, 30 July 2009. 
 
Under listing rule 18.7A, a copy of this query and your response will be released to the market, so your 
response should be in a suitable form and separately address each of the questions asked.  If you have any 
queries or concerns, please contact me immediately. 
 
 
Listing rule 3.1  
 
Listing rule 3.1 requires an entity to give ASX immediately any information concerning it that a reasonable 
person would expect to have a material effect on the price or value of the entity’s securities.  The exceptions to 
this requirement are set out in listing rule 3.1A. 
 
In responding to this letter you should consult listing rule 3.1 and Guidance Note 8 – Continuous Disclosure: 
listing rule 3.1.   
 
If the information requested by this letter is information required to be given to ASX under listing rule 3.1 your 
obligation is to disclose the information immediately. 
 
Your responsibility under listing rule 3.1 is not confined to, or necessarily satisfied by, answering the questions 
set out in this letter. 
 
 
Trading halt 
 
If you are unable to respond by the time requested, or if the answer to question 1 is yes and an announcement 
cannot be made immediately, you should consider a request for a trading halt in the Company’s securities.  As 
set out in listing rule 17.1 and Guidance Note 16 – Trading Halts we may grant a trading halt at your request.  
We may require the request to be in writing.  We are not required to act on your request.  You must tell us each 
of the following. 
 
• The reasons for the trading halt. 
• How long you want the trading halt to last. 
• The event you expect to happen that will end the trading halt. 
• That you are not aware of any reason why the trading halt should not be granted. 
• Any other information necessary to inform the market about the trading halt, or that we ask for. 
 
The trading halt cannot extend past the commencement of normal trading on the second day after the day on 
which it is granted.  If a trading halt is requested and granted and you are still unable to reply to this letter 
before the commencement of trading, suspension from quotation would normally be imposed by us from the 
commencement of trading if not previously requested by you.  The same applies if you have requested a 
trading halt because you are unable to release information to the market, and are still unable to do so before 
the commencement of trading. 
 
If you have any queries regarding any of the above, please let me know. 
 
Yours sincerely 
 
Sent electronically without signature 
 
James Gerraty 
Manager, Issuers Melbourne 
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